Karin Snijders

Ik ben Karin Snijders en sinds 2005, naast mijn werk als beeldend kunstenaar, werkzaam als docent kunsteducatie aan het Kunstlokaal in Gemert. Ik geef daar les aan het kinderatelier en cursussen glaskralen voor jongeren en volwassenen.

Als kunstjuf verzorg ik workshops voor het primair onderwijs, maar ook voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Hierbij kan geput worden uit bestaande workshops, maar kunnen er ook themaworkshops op maat ontwikkeld worden. Hierbij staat het plezier van het maken voorop.

Verder werk ik ook als kunstcoach voor het primair onderwijs. Als kunstcoach begeleid ik docenten in het geven van betere handvaardigheidslessen. Belangrijk hierbij is voor mij het ontwikkelen van een procesgerichte didactiek, het experimenteren  en het bevorderen van de creativiteit.

Ook is het mogelijk om bij mij in het atelier een workshop voor kinderen, jongeren of volwassenen te doen. Gewoon wat je zelf leuk vindt!

Ben je benieuwd naar mijn werk als kunstenaar, klik dan hier.

0
Samenwerkende scholen
0
Samenwerking met juffen
0
Aantal jaar ervaring

Samenwerking

Samenwerking met scholen:

Samenwerking met andere Kunstjuffen en Coaches:

  • Iris Verbakel
  • Marijke Liefting
  • Monique van Vugt
  • Caroline Peters
  • Karin Kotte

Mijn werk