Van proberen kun je leren!

Dat is dus niet gelukt!

 

Oudjaar is een mooie dag om terug te kijken op het afgelopen jaar. Het was een heel druk jaar met mooie coaching gesprekken, fijne lessen die ik heb gegeven, fantastische exposities, het behalen van mijn certificaat Basistraining de Cultuurloper en nog veel meer.

Ook heb ik aan het begin van dit jaar deze nieuwe website laten maken door Spynn webdesign. Een mooie website waar al het een en ander op staat, en die in de loop van de tijd gaat groeien. Ook op deze website een blog, met het goede voornemen om 10 blogs per jaar te schrijven.

DAT IS DUS NIET GELUKT!!!!

Erg jammer, want een blog houd je website levend en actief. Nieuwe goede voornemens dus voor 2020. Maar hoe ga ik ervoor zorgen dat het dit jaar wel lukt? Waar ging het mis? Ik had het toch netjes in mijn agenda gepland……

Plannen alleen is dus niet genoeg. Iedere keer een onderwerp bedenken voor een blog zorgde voor stagnatie. Mijn plan is dus om ervoor te zorgen dat ik een reserve voorraad onderwerpen heb liggen. Hoe pak je dat aan? Net zoals ik iedere opdracht aanpak, ik doe een brainstorm in de vorm van een woordweb. Ik heb er een gemaakt over alles wat ik doe als kunstenaar, kunst juf en coach. Hier komen meteen een aantal leuke onderwerpen boven drijven. Met deze voorraad hoop ik jullie volgend jaar vaker een interessant stukje tekst te kunnen bezorgen. Voor nu wens ik jullie allemaal een creatief en inspirerend 2020.

woordweb